Rólunk

Tudod, hogy mit iszol?

Organikus, biodinamikus és natúr borok


Specialista borlelőhelyként 2006 óta foglalkozunk organikus, biodinamikus és natúr borok népszerűsítésével és forgalmazásával. Termőhelyük sajátosságainak teljes tiszteletben tartásával készült boraink elsősorban kis magyar és európai birtokokról származnak, amelyek egytől-egyig ékes bizonyítékai annak, hogy a mainstream mellett létezik az évszázadok alatt kialakult borvalóság.

 

A tudatosság a táplálkozásban, napjaink egyik legfontosabb témája. Egyre többen tudni szeretnénk, honnan származik és mi kerül az élelmiszerünkbe.  A bor esetében azonban nem kötelező ráírni a címkére, hogy mi van a borban, s sok esetben nem csak szőlő az alkotóeleme, hanem egyéb az egészségre káros adalékanyagok.

A Mitiszol? zászlajára tűzte a felszívódó vegyszerek és gyomirtó nélkül művelt, egészséges, tiszta szőlőből, a pincében minimális beavatkozással készült borok képviseletét. Valljuk, hogy a jó borhoz nincs semmi hozzáadva és nincs belőle semmi elvéve, így fejezi ki a termőhely, talaj, klimatikai adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen jellegét, legyen az organikus, biodinamikus vagy natúr.

Új márkatulajdonosunk, a Chef Market Zrt. hozzánk hasonló elkötelezettséggel hisz abban, hogy az ember az, amit megeszik és megiszik. Éppen ezen ideológiai megegyezések kapcsán építjük fel közös munkánkat, melynek végső célja a vásárlóink elégedettsége.
Örömmel jelentjük be, hogy termékeink már a chefmarket.hu weboldalon is megrendelhetőek lakossági és céges partnereink számára egyaránt, ahol a Chef Market teljes étel-ital portfóliója is elérhető.

Barátaink