news_Mitiszol_2017

IN ENGLISH
JEGYVÁSÁRLÁS

Az autentikus borokat népszerűsítő Terra Hungarica 7. alkalommal rendezi meg nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstolóját, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba.
Idén sem lesz ez másként, hiszen az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (11 borvidék, közel 30 bortermelő) túl, a tavalyihoz hasonlóan külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről. A közös nevező továbbra is a természethűség. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre.

PROGRAM

Ahogyan az a Mitiszolon lenni szokott, idén is a sétáló kóstoló lesz a főszerepben (12 h-19 h) autentikus borokkal, azonban egészen izgalmas és fesztiválunk történetében rendhagyó újdonságokkal is készülünk: a 42 Coffee a rendezvényen tartja meg a Magyarországon elsőként megrendezett barista liga 3. fordulóját, a Házikó pedig legújabb, “Miteszel” névre keresztelt projektjének bemutatására készül. Egyéb ital kategóriában is lesznek új arcok és olyan ígéretes kisvállalkozások, akikben szó szerint benne van a vitamin, így mindenképpen szeretnénk megmutatni őket. Aki megéhezik, annak pedig organikus alapanyagokból készült ételeket kínálunk, így ebédelni és vacsorázni is mindenképpen itt érdemes.

KIÁLLÍTÓK

A kiállítói listát folyamatosan frissítjük.

TERRA HUNGARICA: Barta Pince // Bencze Birtok // Bott Pince // Csobánci Bormanufaktúra // Dorogi Pincészet // Gajdos Pincészet //Hummel Pincészet // Karner Gábor // Kasnyik Családi Pincészet // Kékhegy Pince // Királyudvar // Losonci Pince // Mátyás Családi Pincészet // Maurer Oszkár // Meinklang // Pelle Pince // Pósta Borház // Ráspi // Somlói Apátsági Pince // Strekov 1075 // Szászi Pince // Szecskő Tamás // Von Beöthy Pincészet // Wassmann Pince // Weninger Pincészet // Wetzer Péter

EURÓPA TERMÉSZETHŰ BORAI (TERROIR CLUB): Idén is képviseltetik magukat a fesztiválon európai, természethű borokat készítő pincészetek, nagyon izgalmas tételekkel.  A kiállítók listája folyamatban, további részletek hamarosan…

PELLE PÁRLATHÁZ pálinkák

BÜKKARANYOSI PÁLINKA pálinkák

ETYEKI SÖRMANUFAKTÚRA élő sörök

MEINKLANG sör, cider és gyümölcslevek

ZHAO ZHOU magas hegyek vad tealevelei

GYÖMBÍR friss gyömbér alapú kreatív üdítők

SHRUBBIE tokaji borecet alapú üdítők

CSUPASZÖRP kézműves szörpök

42 COFFEE etikus kereskedésből és fenntartható forrásból származó kávék

SZIGETKÖZI természetes ivóvíz

HÁZIKÓ ételek tiszta forrásból

ÉLŐ BOLYGÓ FARM sajtok és egyéb tejtermékek

NATURA HILL ZEBEGÉNY lokális slow food bisztró és ökottage

PIPACS BIOPÉKSÉG egyszerűen kenyér

ZSÁMBOKI BIOKERT saláták és feldolgozott zöldségek (úgy, mint pesto, salsa, lecsó, zakuszka)

COCONUTOIL COSMETICS ehető minőségű kozmetikumok

HELYSZÍN ÉS MEGKÖZELÍTÉS

Millenáris Park, D Épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20., bejárat a C épület felől a főbejáraton).

JEGYTÍPUSOK ÉS ÁRAK

  • Belépőjegy elővételben november 16-ig: 9.900 Ft/fő 
  • Belépőjegy a rendezvény helyszínén: 11.900 Ft/fő 

A sétáló kóstolón  több mint 100 bort és egyéb italokat (sör, cider, pálinka, gyümölcslé, szörp, kávé, tea, víz) kóstolhatsz korlátlanul, az ételekért külön, készpénzzel tudsz fizetni.

A 14 év alatti gyerekek számára a rendezvény ingyenes. Az életkort születési dátumot tartalmazó okmánnyal kérjük igazolni.

JEGYVÁSÁRLÁS

Írd be a megfelelő darabszámot:

Belépőjegy: 9 900 Ft/fő db

Az igényelt belépők árát rendezheted:

  • banki átutalással: Ital-tár Kft. 12100011-10132241, a közleményben kérjük tüntesd fel az esemény címét (Mitiszol Fesztivál 2017) valamint a résztvevő(k) nevét.
  • PayPalon keresztül (azonosítónk: fesztival@mitiszol.hu, ha rendelkezel PayPal fiókkal, akkor használhatod bankkártyádat is!)
  • készpénzzel (Ital-tár Kft. (Terroir Club), 1037 Budapest, Csillaghegyi út 13. - H-P 9.00-16.00)

Jegyvásárlással kapcsolatos kérdések esetén hívható: 06 1 453 6023 (H-Pé, 9.00 - 16.00)

Figyelem! Részvételed a befizetés megérkezését követően tudjuk csak garantálni, ezért a fent igényelt jegyek árát érdemes a regisztrációval egy időben rendezni! A befizetés megérkezését követően e-mailben értesítünk a sikeres jegyvásárlásról. A korábbi évek tapasztalatai alapján a jegyek elővételben elfogynak, így előfoldulhat, hogy a helyszínen már nem lesz módunkban jegyet értékesíteni.

A befizetéssel egyidejűleg kérünk, hogy regisztrálj (lásd alább) és az üzenetben küldd el számlázási címed (cég esetében az adószámot is), valamint írd meg, hogy ki/kik jogosultak felhasználni a jegyet/jegyeket (ha még nem tudod biztosan, kinek veszel jegyet, akkor add meg a saját neved és + hány fő).

Kérjük, ügyelj arra, hogy az átutalási és az alább megadott számlázási információk azonosak legyenek, tehát az utaljon akinek a számlázási címét megadtad. Átutalás, vagy PayPal-os fizetés esetén számládat a rendezvény napján, a helyszínen veheted át.


A jegy/jegyek felhasználására jogosult személy/személyek és email címeik*: