fbpx

Varázshordó: 20% kedvezmény

2017. január 16.
Varázshordó: 20% kedvezmény

Újra előkerült a varázshordónk, és jól meg is pakoltuk jobbnál jobb borokkal, amelyekre a készlet erejéig most 20% kedvezményt adunk egységesen. Többről van szó mint kifutó tételekről, igazi gyöngyszemeket és személyes kedvenceket is beválogattunk.

Néhány érdekesség a sok közül: a Meinklang Prosa gyöngyöző borát mindig mindenki szerette és szinte minden alkalomhoz illik, a Graupert Pinot Gris haladó természetbarátoknak való, de nagyon izgalmas bor.

Pók Tamás 2009-es Nagy-Eged Kékfrankosa nem fáradt el, komoly és gazdag bor, a fajta szépen érő mintapéldája. Ha valami vadabbra vágysz, akkor válaszd a Strekov 1075 nagyrészt Japánba disszidált Nigori borát, de ha külföldre kacsingatsz, akkor is van miből választanod: ha pótszilveszterezel vagy mást ünnepelsz, akkor válaszd a Weingut Eymann Riesling pezsgőjét, a Nikolaihof Riesling vom Stein 90 pont feletti bor, a de Villaine Les Montots 2013 és a Leroy Bourgogne Blanc esetében a név a biztosíték a nagy élményre.

Végül, ha különleges hazai kell, akkor jó szívvel ajánljuk a Királyudvar 2009-es Ilona Cuvée-jét és a Pelle Párlatház furmintból készült szőlőpálinkáját.

A teljes listát itt találod.